Algemene voorwaarden

Boekingsvoorwaarden – algemene huurvoorwaarden Bed and Breakfast Lagar do Rio 

Hoogseizoen : verhuur per minimaal 2 nachten.
Voor-/naseizoen : geen vaste wissel dag, minimaal verblijf van 2 nachten  

Algemene voorwaarden voor de kamers  

Reserveren: U kunt per mail of per telefoon reserveren. Als de door u gereserveerde periode beschikbaar is ontvangt u een bevestiging met daarin de betalingsgegevens. Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaalt u een voorschot van 50% van het huurbedrag. Het resterende bedrag betaalt u  bij aankomst. Bij reserveringen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient de gehele huurprijs ineens te worden betaald. Door te betalen geeft u aan de huurvoorwaarden te accepteren. Na ontvangst van het voorschot is de boeking definitief. 

Alle tarieven staan vermeld in euro's en zijn inclusief leidingwater, elektriciteit, beddengoed, handdoeken, keukenlinnen, eindschoonmaak en tijdens het "stookseizoen" het hout voor de kachel. Betalingen zijn niet terug vorderbaar. U kunt het risico dekken door een annuleringsverzekering af te sluiten. Echter, indien wij de door u geboekte en geannuleerde periode weer, geheel of gedeeltelijk, kunnen verhuren zal, na het in mindering brengen van de kosten of kortingen, het restant weer aan u worden overgemaakt.  

Het door u gehuurde appartement is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst tot 10.30 uur op de dag van vertrek. Als dit problemen oplevert vanwege uw reisschema, kunnen we daar andere afspraken over maken.  

Het zwembad is gedurende de warme maanden te gebruiken. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Lagar do Rio is niet aansprakelijk voor ongelukken in en rond het zwembad.  Voor uw komst is de kamer schoongemaakt.  Heeft u klachten, dan stellen wij het op prijs dat u deze zo snel mogelijk doorgeeft, zodat deze kunnen worden verholpen.  De reis naar onze bestemming en uw verblijf op Lagar do Rio is voor eigen risico. We raden u aan een reisverzekering af te sluiten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal van/aan uw eigendommen. Het gebruik of betreden van het appartement, patio, tuin en zwembad valt onder uw verantwoording.

Reserveringsaanvraag kunt u doen via de knop Neem contact op.